Proslava godišnjice uz dve besplatne predstave

Prvo izvođenje predstava u ovoj godini, Gradsko pozorište „Teatar 91” zakazalo je za sutra i to jednim lepim povodom. Početak rada u ovoj godini je i jedinstvena prilika da se proslavi dan ove ustanove.

Obeležavanje datuma početka rada pozorišta, sada već davne 1991. godine, ove godine biće u znaku dečijih predstava. Najmlađa publika imaće prvo priliku da u subotu 12. januara, od 17 sati vidi besplatnu novogodišnju predstavu „Zbunjeni vuk spasava Deda Mraza”. Takođe, za najmlađe izvešće i predstavu za decu „Pepeljuga” u režiji Branka Popovića sa početkom u 19 sati.

‒ U januaru smo se pre svega skoncentrisali na najmlađu publiku. Raspust je, zimski period, a pozorište je jedan kvalitetan način da ispune slobodno vreme. Nakon sutrašnjih predstava, u januaru ih prvo očekuju dve predstave školice glume 21. i 23, a nakon toga i Zimski festival pozorišta za decu 28. januara ‒ kaže direktorka gradskog pozorišta „Teatar 91” Milena Rašić i poziva sve ljubitelje pozorišta da svojim prisustvom uveličaju proslavu dana ove ustanove.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen − eleven =