Прослава годишњице уз две бесплатне представе

Прво извођење представа у овој години, Градско позориште „Театар 91” заказало је за сутра и то једним лепим поводом. Почетак рада у овој години је и јединствена прилика да се прослави дан ове установе.

Обележавање датума почетка рада позоришта, сада већ давне 1991. године, ове године биће у знаку дечијих представа. Најмлађа публика имаће прво прилику да у суботу 12. јануара, од 17 сати види бесплатну новогодишњу представу „Збуњени вук спасава Деда Мраза”. Такође, за најмлађе извешће и представу за децу „Пепељуга” у режији Бранка Поповића са почетком у 19 сати.

‒ У јануару смо се пре свега сконцентрисали на најмлађу публику. Распуст је, зимски период, а позориште је један квалитетан начин да испуне слободно време. Након сутрашњих представа, у јануару их прво очекују две представе школице глуме 21. и 23, а након тога и Зимски фестивал позоришта за децу 28. јануара ‒ каже директорка градског позоришта „Театар 91” Милена Рашић и позива све љубитеље позоришта да својим присуством увеличају прославу дана ове установе.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 3 =