Министар поручио: Ми нисмо ништа друго него слуге народа

Током данашње посете Алексинцу министар Мартиновић је обишао јединствено управно место у приземљу зграде Општинске управе и овом приликом локалној самоуправи поклонио 20 лаптоп рачунара.

Након састанка са председником општине Далибором Радичевићем, обраћајући се медијима министар је истакао да је данас Алексинац обишао заједно са државним секретаром Чедомиром Ракићем за кога има само речи хвале, јер је Ракић задужен у овом министарству за међународну сарадњу и пројекте којима су помогнуте многе локалне самоуправе. Мартиновић је још и напоменуо да његово министарство  има добру сарадњу  и разумевање са алексиначком локалном самоуправом и председником општине Далибором Радичевићем.

Министар је, одговарајући на питања новинара, рекао да је упознат и са проблемима које наша општина има око изградње брзе пруге, али је убеђен да ће се наћи решење на обострано задовољство, и Железнице, а и мештана села кроз које пролази траса.

− Оно што могу да вам кажем јесте да постоји интензивна комуникација између локалне самоуправе и надлежног министарства, а то је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Ја мислим да ће да се нађе такво решење које ће омогућити изградњу саобраћајница које су неопходне, а да истовремено буду у потпуности заштићени интереси грађана. Не пада нам на памет да радимо било шта што је супротно интересу нашег народа. На крају крајева, и општина и министарство, ми нисмо ништа друго него слуге народа − поручио је министар Мартиновић.

На крају данашњег боравка  у Алексинцу министар Мартиновић је посетио и компанију „Моником”.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + ten =