Otvorena peta klupska izložba fotografija

U galeriji Centra za kulturu i umetnost u Aleksincu sinoć je otvorena peta klupska izložba fotografija Foto kluba „Aleksinacˮ koju će svi zainteresovani moći da vide do 23. aprila.

Posetioci će moći da pogledaju fotografska umeća 25 autora koji žive u našem gradu ili su poreklom sa ovog prostora i čija su ostvarenja izazvali interesovanje oko 60 sugrađana koji su prisustvovali sinoćnjem događaju.

Utisci koji su se mogli čuti su pozitivni, a bilo je i onih koji su se prvi put našli na klupskoj izložbi odlučivši da će uskoro i sami postati članovi Foto kluba „Aleksinacˮ, a da ćemo rezultate njihove ljubavi prema fotografiji moći da vidimo na sledećoj izložbi. Po prvi put ove godine publici se predstavio i naš član redakcije Stefan Živković.

Hadži Miodrag Miladinović u razgovoru sa Božidarom Markovićem iz Žitkovca

Foto klub „Aleksinacˮ već je ranije pozvao zainteresovane poštovaoce fotografije da postanu njegovi članovi uz napomenu da je članstvo besplatno. Foto klubu „Aleksinacˮ u realizaciji izložbe pomogao je Centar za kulturu i umetnost Aleksinac, a pokrovitelj celog događaja je Opština Aleksinac.

Više fotografija možete pogledati na Fejsbuk stranici Radio Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 4 =