Отворена пета клупска изложба фотографија

У галерији Центра за културу и уметност у Алексинцу синоћ је отворена пета клупска изложба фотографија Фото клуба „Алексинацˮ коју ће сви заинтересовани моћи да виде до 23. априла.

Посетиоци ће моћи да погледају фотографска умећа 25 аутора који живе у нашем граду или су пореклом са овог простора и чија су остварења изазвали интересовање око 60 суграђана који су присуствовали синоћњем догађају.

Утисци који су се могли чути су позитивни, а било је и оних који су се први пут нашли на клупској изложби одлучивши да ће ускоро и сами постати чланови Фото клуба „Алексинацˮ, а да ћемо резултате њихове љубави према фотографији моћи да видимо на следећој изложби. По први пут ове године публици се представио и наш члан редакције Стефан Живковић.

Хаџи Миодраг Миладиновић у разговору са Божидаром Марковићем из Житковца

Фото клуб „Алексинацˮ већ је раније позвао заинтересоване поштоваоце фотографије да постану његови чланови уз напомену да је чланство бесплатно. Фото клубу „Алексинацˮ у реализацији изложбе помогао је Центар за културу и уметност Алексинац, а покровитељ целог догађаја је Општина Алексинац.

Више фотографија можете погледати на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × five =