Od Diznijevog filma do nastavka horora o lutki Anabel: Raznovrstan filmski program

Na filmskom programu Centra za kulturu i umetnost ove nedelje naći će se čak četiri naslova: „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2ˮ, „Spajedermen ‒ Daleko od kućeˮ, „Anabel 3 ‒ Povratak kućiˮi nova verzija „Kralja lavovaˮ.

Sutra od 16:30 za najmlađe na repertoaru biće prikazan animirani film „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2ˮ. Priča još jednom u glavnu ulogu stavlja kućne ljubimce koji u odsustvu svojih vlasnika žive „svojeˮ živote, pokazuju privrženost i ljubav prema svojim gazdama i upadaju u nevolje koje se pretvaraju u avanturu. Film je sinhronizovan na srpski jezik i biće prikazan u 3D tehnici.

Nešto kasnije, od 18:30 biće prikazan film „Spajdermen – Daleko od kuće 3Dˮ. Nastavak priče o „čoveku-paukuˮ iz Marvelovog univerzuma, koji ovoga puta nakon događaja sa Osvetnicima sa društvom iz škole odlazi na letnji odmor u Evropu, ali u tome ga prekida nova pretnja, opasni Misterio. Glavne uloge tumače Tom Holand, Džejk Džilenhol, Semjuel L. Džekson, Zendaja itd.

„Noćniˮ termin od 21 sat rezervisan je za nešto stariju publiku, jer se radi o trećem nastavku poznate horor priče o lutki Anabel. Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeštaju u zaključanu prostoriju u svojoj kući u jednu staklenu kutiju. Jedne noći Anabel budi zle duhove u prostoriji i zajedno vrebaju novu metu Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

U četvrtak u terminima od 16:30 i 18:45 biće prikazana nova verzija Diznijevog junaka Simbe ‒ kralja lavova. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja se završava izgnanstvom Simbe iz kraljevstva lavova. Simba će uz pomoć svojih novih, neobičnih prijatelja morati da nađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada a to je titula Kralja lavova.

Od 21 sat ponovo će se naći film „Anabel 3 ‒ Povratak kućiˮ.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 + 5 =