Од Дизнијевог филма до наставка хорора о лутки Анабел: Разноврстан филмски програм

На филмском програму Центра за културу и уметност ове недеље наћи ће се чак четири наслова: „Тајне авантуре кућних љубимаца 2ˮ, „Спаједермен ‒ Далеко од кућеˮ, „Анабел 3 ‒ Повратак кућиˮи нова верзија „Краља лавоваˮ.

Сутра од 16:30 за најмлађе на репертоару биће приказан анимирани филм „Тајне авантуре кућних љубимаца 2ˮ. Прича још једном у главну улогу ставља кућне љубимце који у одсуству својих власника живе „својеˮ животе, показују приврженост и љубав према својим газдама и упадају у невоље које се претварају у авантуру. Филм је синхронизован на српски језик и биће приказан у 3Д техници.

Нешто касније, од 18:30 биће приказан филм „Спајдермен – Далеко од куће 3Дˮ. Наставак приче о „човеку-паукуˮ из Марвеловог универзума, који овога пута након догађаја са Осветницима са друштвом из школе одлази на летњи одмор у Европу, али у томе га прекида нова претња, опасни Мистерио. Главне улоге тумаче Том Холанд, Џејк Џиленхол, Семјуел Л. Џексон, Зендаја итд.

„Ноћниˮ термин од 21 сат резервисан је за нешто старију публику, јер се ради о трећем наставку познате хорор приче о лутки Анабел. Демонолози Ед и Лорејн одлучни су да сачувају Анабел од уништења те је смештају у закључану просторију у својој кући у једну стаклену кутију. Једне ноћи Анабел буди зле духове у просторији и заједно вребају нову мету Воренову десетогодишњу ћерку Џуди и њене пријатеље.

У четвртак у терминима од 16:30 и 18:45 биће приказана нова верзија Дизнијевог јунака Симбе ‒ краља лавова. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која се завршава изгнанством Симбе из краљевства лавова. Симба ће уз помоћ својих нових, необичних пријатеља морати да нађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада а то је титула Краља лавова.

Од 21 сат поново ће се наћи филм „Анабел 3 ‒ Повратак кућиˮ.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − eight =