Ivan Bekjarev

Од петка „Културно лето”: И Бекјарев и Топалко

У петак, 19. јула почиње „Културно лето” које ће трајати до 28. августа. Целокупни програм који обухвата позоришне представе, наступе фолклорних група, музичко-сценске приказе, концерте одржаваће се у амфитеатру испред библиотеке „Вук Караџић” и на стадиону за мале спортове.

− Неколико програма који ће обележити ово ‘Културно лето’, а које могу да поменем су гостовање са позоришном представом Саше Дуњића, затим имаћемо вече Ивана Бекјарева, имаћемо Крушевачко позориште на репертоару, а као завршница ‘Културног лета’ концерт Милана Топаловића Топалка − најавила је Милена Рашић, директорка Градског позоришта „Театар 91”, организатора „Културног лета”.

„Културно лето 2019” у петак отвара Музичко сценски програм „Кабаре” Јелене Стајковац и Зоране Иђушки. Суботу ће обележити гости из Босилеграда, односно тамошњи КУД ће са алексиначким извести целовечерњи концерт, док ће у недељу бити одиграна представа за децу „Угашени змај” Фуада Табучића.

„Културно летo 2019” oрганизује Градско позориште „Театар 91” у сарадњи са Градским културно уметничким друштвом „Алексинац”, Канцеларијом за младе општине Алексинац, Музичком школом „Владимир Ђорђевић”, а уз подршку Центра за културу и уметност Алексинац.

Kulturno leto

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =