Сутра се завршава конкурс Спортског савеза

Kонкурс Спортског савеза општине Алексинац за достављању предлога за доделу похвала и признања најбољим спортским организацијама, спортистима и спортским радницима у 2020. години завршава се.

Како је наглашено у конкурсу, признања ће бити додељена за перспективне спортисте, за постигнуте спортске резултате, за допринос развоју фудбалског спорта, за животно дело, као и посебно признање Спортског савеза.

Осим тога, од предложених кандидата Управни одбор Спортског савеза изабраће и наградити: најбољу младу спортискињу и најбољег младог спортисту до 12 година, најбољег јуниора и најбољу јуниорку до 18 година, најбољи спортски колектив младих, најбољег тренера, најбољег спортисту – лице са инвалидитетом, најбољег сениора и најбољу сениорку и најбољи спортски колектив.

Још данас и сутра предлози са образложењем могу се доставити на мејл ssoaleksinac@gmail.com  или лично у канцеларији Спортског савеза (Алексинац, Улица Душана Тривунца 54).

Због погоршане епидемиолошке ситуације, не зна се када ће бити одржана церемонија проглашења најбољих спортиста и спортских колектива.

Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 3 =