Na repertoaru Centra za kulturu i umetnost i danas filmski program

Oni koji nisu stigli da tokom vikenda pogledaju filmove „Jeti – snežni čovek” i „Vojnu akademiju 5” moći će to da učine danas, jer se i danas na repertoaru Centra za kulturu nalaze pomenuti filmovi.

Za 16 sati zakazana je projekcija dečijeg animiranog filma „Jeti – snežni čovek”. Film donosi priču o drugarstvu devojčice Ji i Jetija, snežnog bića koje nalazi na krovu zgrade u kojoj stanuje. Rešena da pomogne mladom Jetiju da nađe svoju porodicu, Ji se sa svojim drugarima upušta u avanturu koja ih vodi na krov sveta, na Himalaje. Film je sinhronizovan na srpski, a glasove su pozajmili neizostavni Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Nada Blam i mnogi drugi.

Serija „Vojna akademija” doživela je veliki uspeh. Fanovi ove sage sa nestrpljenjem isčekuju nastavak priče. Film „Vojna akademija 5” upoznaje nas sa novim junacima ali nam donosi i priče o dobro poznatim junacima koji prolaze kroz nove životne izazove, poput kapetana Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze između Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. Novi nastavak govori i o avanturama mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze. Glavne uloge tumače: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković i mnogi drugi. Film će biti prikazan u terminima od 18 sati i 20 sati 30 minuta.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

14 − 5 =