На репертоару Центра за културу и уметност и данас филмски програм

Они који нису стигли да током викенда погледају филмове „Јети – снежни човек” и „Војну академију 5” моћи ће то да учине данас, јер се и данас на репертоару Центра за културу налазе поменути филмови.

За 16 сати заказана је пројекција дечијег анимираног филма „Јети – снежни човек”. Филм доноси причу о другарству девојчице Ји и Јетија, снежног бића које налази на крову зграде у којој станује. Решена да помогне младом Јетију да нађе своју породицу, Ји се са својим другарима упушта у авантуру која их води на кров света, на Хималаје. Филм је синхронизован на српски, а гласове су позајмили неизоставни Драган Вујић Вујке, Мина Лазаревић, Нада Блам и многи други.

Серија „Војна академија” доживела је велики успех. Фанови ове саге са нестрпљењем исчекују наставак приче. Филм „Војна академија 5” упознаје нас са новим јунацима али нам доноси и приче о добро познатим јунацима који пролазе кроз нове животне изазове, попут капетана Стошића који покушава да се врати старој љубави – летењу, борбе за опстанак везе између Роксанде и Васиљевића, али и борбе за потомство Шаше и Клисуре. Нови наставак говори и о авантурама младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када на тест издржљивости долазе њихова пријатељства и љубавне везе. Главне улоге тумаче: Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић и многи други. Филм ће бити приказан у терминима од 18 сати и 20 сати 30 минута.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 14 =