Биоскоп ЦКУ: На репертоару….

На биоскопском програму Центра за културу и уметност Алексинац сутра и прекосутра, тачније 21. и 22. октобра, наћи ће се два нова филмска остварења. Као и обично један филм је намењен млађој, а други нешто старијој публици. У питању су филмови „Шапе гнева: Легенда о Хенку” који ће бити приказиван у термину од 16 сати и домаћи филм „Комедија на три спрата” који ће бити приказиван у терминима од 18 и 20 сати.

Филм „Комедија на три спрата” прати комичне и често сулуде авантуре станара једне наизглед обичне стамбене зграде у Београду. Галерија ликова – отуђених и саможивих, али доброћудних душа је супростављена усамљеној згради у којој живе, која као и заједница коју су запустили, почиње убрзано да пропада. Захваљујући лошим цевима и мистериозним подземним водама Београда, ситуација кулминира и све их затекне неспремне.

Улоге у овом филму тумаче Слободан Бода Нинковић, Јелисавета Сека Сабљић, Драган Гаги Јовановић, Весна Тривалић, Наташа Тапушковић, Павле Менсур, Вања Ненадић, Миодраг Радоњић и Љубомир Бандовић.

„Шапе гнева: Легенда о Хенку” доноси нам причу о Хенку, љупком псу који машта да постане самурај. Он креће на путовање, у потрагу за својом судбином. На његову несрећу, оно што ће пронаћи је чудан и негостољубив град Какамучо, у коме он штрчи, јер је он пас, а сви остали су мачке! Ту упознаје Џимба, некада моћног самураја и Емика, који дели Хенкове снове. Њих тројица крећу на путовање које ће им помоћи да превазиђу предрасуде и науче право значење пријатељства.

Филм је синхронизован на српском, а гласове су позајмили Стеван Пиале, Александар Глигорић, Дарија Врачевић и други.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Петак − 21. октобар:

16 сати – Шапе гнева: Легенда о Хенку (синхорнизовано)
18 сати – Комедија на три спрата
20 сати – Комедија на три спрата

Субота – 22. октобар:

16 сати – Шапе гнева: Легенда о Хенку (синхорнизовано)
18 сати – Комедија на три спрата
20 сати – Комедија на три спрата

Цена појединачне улазнице износи 350 динара.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 8 =