U Ražnju niče savremen stadion za male sportove

Ražanj Mladi u opštini Ražanj zahvaljujući, pre svega, Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, od ove godine imaće na raspolaganju još jedan sportski teren na otvorenom prostoru. Pored postojećeg fudbalskog igrališta ovih dana niče novi savremeni objekat namenjen takozvanim „malim sportovima” sa tribinama i zaštitnom ogradom. Vrednost radova na ovom objektu je oko šest miliona i 330 hiljada dinara, a preko 98 odsto sredstava obezbedilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Ražanj do sada nije imo ovakav objekat. O značaju njegove gradnje za bavljenje ovdašnje omladine sportom, razvoja sporta u opštini i promovisanju zdravog života za naš sajt govori Biljana Vaseljić, kordinator Kancelarije za mlade opštine Ražanj.

Ražanj ‒ Kako na terotoriji opštine Ražanj nemamo takav sportski objekat, za nas izgradnja ovog terena ima, ne samo jedan, nego mnogo pozitivnih efekata, kako za razvoj rekreativnog tako i za razvoj profesionalnog sporta. Jednostavno da stanovništvo uzrasta od 7 do 77 godina može da razvija sportski duh, da organizujemo sportske manifestacije, takmičenja, da se integrišemo sa sportskim klubovima iz drugih opština i na taj način jednostavno malo podignemo tu svest i promovišemo zdrav stil života na teritoriji naše opštine. 

Radovi na ovom objektu su u punom jeku i njihov završetak očekuje se u narednih mesec dana.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 + 4 =