„Валентино” – група из генерације када су писане искрене песме

Да су још увек актуелни хитови култне сарајевске поп-рок групе „Валентино” могло је да се види синоћ у Великој сали Дома културе, која је била пуна током концерта ове групе одржаног у част прославе 8. марта – Међународног дана жена.

Чланови групе „Валентино” су оправдали поверење пуне сале, па је током два сата концерта следио хит за хитом и са сваком песмом повећавао расположење публике која је уживала у звуцима познатих песама попут „Волим те још”, „Без тебе”, „Ока твоја два”, „Само склопи окице”, „Мирише ми мирише” и многих других.

− Захваљујем се свим бабама, теткама, стричевима и осталима који су пренели те песме на децу, поред медија, и прихватили. Ми смо те генерације које су писале искрене песме, наш је стил био посебан. Има доста простора да песме живе и да се преносе на друге. Песме су настале за плажу, најлепши тренутак, дочека, испраћаја, растанка. Тако су песме рађене и осмишљене. Нису рађене уз електронику − открио је Зијо Ризванбеговића (Зијо Валентино) тајну како се стварају ванвременски хитови.

Иначе, невероватан музички таленат довео их је до једне од најпопуларнијих група осамдесетих година у Југославији, а љубитељи ове музике ускоро ће моћи да уживају у новим песмама, јер је у припреми девети албум са 12 нових песама.

Послушајте најновију песму групе Валентино:

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 7 =