„Тома” на новој локацији: О квалитету обуке сведоче генерације возача

Да је континуитет у раду битан сведоче генерације возача који већ више од четврт века излазе из Ауто-школе „Тома” и успешно управљају моторним возилима.

 

Додуше, она је од скоро на новој локацији, на раскрсници једносмерне улице Душана Тривунца и улице Тихомира Ђорђевића, преко пута Основне школе, али што се тиче методологије она је иста од 1998. године, када је почела са радом и зацртала циљ, а то је да што више младих возача квалитетно обучи за учествовање у саобраћају.

У Ауто-школи „Тома”, по повољним ценама будући возачи могу да добију возачке дозволе А1 и Б категорије, односно да науче како управљати мотоциклима чија радна запремина мотора није већа од 125 cm3 и снаге мотора до 11 kW и тешким трициклима чија снага не прелази 15 kW, као и моторним возилима чија највећа дозвољена маса није већа од 3500 kg и која немају више од осам места за седење не рачунајући седиште за возача.  

Заинтересовани полазници могу да се јаве лично у Ауто-школу „Тома” или да више информација добију путем бројева телефона 069/12-88-598, 069/18-19-321 и 018/804-955.


ПР ТЕКСТ

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 4 =