Стубићи „одшетали” са стазе

Колико год да управљач путева брине о безбедности саобраћаја и пешака, толико је несавесни возачи и грађани угрожавају. Један од таквих случајева десио се прошле седмице.

Средином прошле седмице, тачније у среду, Јавно предузеће за путеве је поставило, по налогу  надлежног одељења, два метална стубића на пешачкој стази испред Спортске хале. Стубићи су постављени ради заштите пешачке стазе од доставних возила, утичући на безбедност ученика и пешака, а на основу мишљења Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац.

Међутим, стубићи се нису дуго задржали на пешачкој стази. На основу захтева Одељења за комуналне и грађевинске послове Општинске управе Алексинац, саобраћајни инспектор је већ крајем радне седмице извршио ванредни теренски надзор  у улици Тихомира Ђорђевића и том приликом је констатовано да су исти уклоњени.

Ко је уклонио стубиће утврдиће Полиција, јер је истог дана, када је сабраћајни инспектор сачинио Службену белешку, поднета кривична пријава против непознатог починиоца.

Један коментар

  1. Ovo je laž,ovde se nikad nisu nalazili nikakvi stubici vec betonske kugle velicine fudbalske lopte.A sto se tice bezbednosti ucenika i dece,nadlezni treba da se pozabave ulicom Stevan Nemanje u kojoj se parkira ko kako hoce i gde hoce.Vise puta gradjanima nije izbaceno smece zato sto kamion gadske cistoce ne moze da udje u sokacice bas iz razloga bahatih vozaca koji parkiraju svoja vozila na ulici i ako to mogu da urade u svojim dvoristima.Ovu informaciju mozete proveriti kod nadleznih u gradskoj cistoci.Od skolskog dvorista gde treba da se igraju dece i osecaju bezbedno,ne savesni vozaci su napravili parking.Novinare iz al presa bih zamolio da urade reportazu i snime ulicu Stevana Nemanje koja se nalazi sa gornje strane skolskog dvorista skole Prota Stevan Dimitrijevic jer tu postoji ozbiljan problem za bezbednost i sigurnost dece i pesaka.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 4 =