Serija književnih događaja u letnjim večerima

Aleksinački letnji festival (ALEF) će biti bogatiji za nekoliko književnih događaja u odnosu na prvobitno najavljeni program. Prema rečima Ivana Matejevića stručnog saradnika u Centru za kulturu i umetnost Aleksinac, organizatora manifestacije, već u subotu 9. jula od 20 časova u dvorištu Zavičajnog muzeja nas očekuje zanimljivo predstavljanje knjige „Kako sam smršao 60 kila (bez tašte i heroina)” autora Miodraga Stošića.

 

Matejević u razgovoru za naš medij ističe neobičnu prezentaciju dela samog autora i najavljuje zanimljivo književno veče.

Autor Miodrag Stošić, voditelj na radiju Beograd 202 i poznati satiričar, predstavljanje ove knjige radi u obliku jedne stendap komedije, što je jako zanimljivo, neuobičajeno i interaktivno – poručuje Ivan Matejević.

Već u ponedeljak, 11. jula, takođe od 20 časova u dvorištu Zavičajnog muzeja ljubitelji književnosti koji su ranije propustili da se upoznaju sa autorom Ivanom Drajzlom i njegovom knjigom „Vodič za tate” imaće priliku da prisustvuju još jednoj zanimljivoj prezentaciji.

− Naredna je promocija knjige Ivana Drajzla „Vodič za tate”. To je inače knjiga koja obuhvata 24 „zamke” koje vas vrebaju od prvog rođendana deteta. Promocija ove knjige je bila ovde prošle godine, ali naravno dobro je videti je opet – smatra naš sagovornik.

Ova mini serija književnih večeri u ambijentu Zavičajnog muzeja se završava narednog dana, 12. jula, predstavljanjem knjige „Herceg Polanski – Usmeni ispit iz kreativnog pisanja” autora Miloša Grozdanovića.

 

 

U slučaju loših vremenskih uslova najavljene promocije biće održane u prostorijama Doma kulture.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

8 + four =