IN MEMORIAM: Велика је част била сарађивати са Љубом

Село Мозгово, а и цела општина Алексинац, остали су без још једног члана који је својим активностима доприносио развоју наше заједнице. После дуге и тешке болести преминуо је Радољуб Љуба Миладиновић из Мозгова, дугогодишњи председник КУД „Буковикˮ и актуелни председник Савета Месне заједнице Мозгово. Радољуб је рођен 4. фебруара 1955. у Мозгову.

Вест о његовој смрти на својој Фејсбук страници објавио је КУД „Буковикˮ:

„Са великим жаљењем обавештавамо све чланове, поштоваоце и пријатеље да нас је напустио наш драги Радољуб Љуба Миладиновић, дугогодишњи председник Куд-а. Опело ће бити у 12.30 часова, а сахрана у 13.30 на гробљу у Мозгову. Бог да му душу прости и царство му небеско.ˮ ‒ стоји на поменутој страници.

И Српска православна парохија мозговачка се огласила поводом Љубине смрти:

„Велика је част била сарађивати са Чика Љубом и заједно делати у винограду Божјем….

Хвала ти за све. За сваки савет, за сваку добру реч, за твој неуморни рад и као председника културно уметничког друштва и као председника Месне заједнице Мозгово. Хвала ти за све што си чинио за наш Храм Свете Петке! На крају, праштај ако смо те шта повредили, ако смо ти неку бол нанели…

Увек ћеш живети у нашим срцима и молитвено бити са нама… Царство ти Небеско…

Председник Црквене општине мозговске Бобан Петровић са старешином Храма Свете Петке јерејем Ђорђем Шојићем и Црквеним одборомˮ – гласи објава на фејсбук страници ове парохије.

Љуба је био и искрен сарадник наших медија, због чега смо му неизмерно захвални.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =