Energetska

Ко ће радити на енергетској санацији?

У оквиру реализације Програма суфинансирања енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова, који спроводи општина Алексинац у 2022.години, у циљу финансијске подршке домаћинствима у процесу енергетске санације, а након завршеног Јавног позива за учешће на конкурсу, објављена је прелиминарна листа привредних субјеката (директних корисника) који ће спроводити мере енергетске санације.

Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог Јавног позива.

Замену спољних прозора и врата вршиће алексиначка фирма „2М-профил” и „Пирамида минус” из Ладовице код Власотинца. Набавку и  инсталацију котлова на природни гас, грејачa простора или замена постојећег грејача радиће јагодинска фирма „ENERGY NET ONE”. Они ће вршити и остале послове по овом јавном позиву, а поред њих набавку и  инсталацију котлова на биомасу радиће и „Термоконвој плус” из Зајечара, замену постојеће или уградња нове цевне мреже, грејних тела-радијатора и пратећег прибора, и набавку и уградње топлотних пумпи „Гастец Вршац” из Вршца.

Прелиминарна листа директних корисника налази се на огласној табли Општинске управе општине Алексинац и на сајту општине Алексинац.

Насловна фотографија: Илустрација.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 16 =