Серија књижевних догађаја у летњим вечерима

Алексиначки летњи фестивал (АЛЕФ) ће бити богатији за неколико књижевних догађаја у односу на првобитно најављени програм. Према речима Ивана Матејевића стручног сарадника у Центру за културу и уметност Алексинац, организатора манифестације, већ у суботу 9. јула од 20 часова у дворишту Завичајног музеја нас очекује занимљиво представљање књиге „Како сам смршао 60 кила (без таште и хероина)” аутора Миодрага Стошића.

 

Матејевић у разговору за наш медиј истиче необичну презентацију дела самог аутора и најављује занимљиво књижевно вече.

Аутор Миодраг Стошић, водитељ на радију Београд 202 и познати сатиричар, представљање ове књиге ради у облику једне стендап комедије, што је јако занимљиво, неуобичајено и интерактивно – поручује Иван Матејевић.

Већ у понедељак, 11. јула, такође од 20 часова у дворишту Завичајног музеја љубитељи књижевности који су раније пропустили да се упознају са аутором Иваном Драјзлом и његовом књигом „Водич за тате” имаће прилику да присуствују још једној занимљивој презентацији.

− Наредна је промоција књиге Ивана Драјзла „Водич за тате”. То је иначе књига која обухвата 24 „замке” које вас вребају од првог рођендана детета. Промоција ове књиге је била овде прошле године, али наравно добро је видети је опет – сматра наш саговорник.

Ова мини серија књижевних вечери у амбијенту Завичајног музеја се завршава наредног дана, 12. јула, представљањем књиге „Херцег Полански – Усмени испит из креативног писања” аутора Милоша Гроздановића.

 

 

У случају лоших временских услова најављене промоције биће одржане у просторијама Дома културе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × one =