Izvršena dezinfekcija većeg dela opštine

Javno komunalno preduzeće „Komunalne usluge” i pripadnici Dobrovoljno-vatrogasnog društva Aleksinac od samog početka sprovode dezinfekciju i ispiranje ulica i svih javnih površina na teritoriji aleksinačke opštine.

Pripadnici Dobrovoljno – vatrogasnog društva su u petak izvršili dezinfekciju terena Sportskog centra „Mladost” (Taš), dečijeg igrališta u ulici Vojske Jugoslavije i sportskih terena u Mikro naselju i Potkovici, a takođe su dostavili i dezinfekciona sredstva Domu zdravlja u Aleksincu.

Po utvrđenoj dinamici JKP „Komunalne usluge” vrši dezinfekciju naselja na celoj teritoriji opštine Aleksinac. Proteklih dana dezinfikovali su pešačke zone, naselja Logorište, Zeleni Vir, Baturovac, Palilula, Padalište, Mikro naselje, Jelenac i širi centar grada i prostor ispred maloprodajnih objekata u Aleksincu, kao i glavne saobraćajnice na Al. Rudniku i u Žitkovcu i prostor ispred maloprodajnih objekata.

Dezinfikovane su i oprane (cisternom) sve ulice u širem centru grada, kao i ulica u romskim naseljima u Aleksincu, Žitkovcu i Prćilovici.

Radnici ovog preduzeća dezinfikovali su i sva seoska naselja sa prostorima ispred maloprodajnih objekata na pravcima od Žitkovca do Velikog Drenovca i Žitkovca do Vitkovca, od Tešice do Vukanje, od Aleksinca do Draževca i Aleksinca do Mozgova, od Draževca do Rsovca, od Katuna do Lipovca i od Aleksinačkog Rudnika do Deligrada.

Fotografije preuzete za zvaničnog sajta opštine Aleksinac.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

five + 1 =