Извршена дезинфекција већег дела општине

Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” и припадници Добровољно-ватрогасног друштва Алексинац од самог почетка спроводе дезинфекцију и испирање улица и свих јавних површина на територији алексиначке општине.

Припадници Добровољно – ватрогасног друштва су у петак извршили дезинфекцију терена Спортског центра „Младост” (Таш), дечијег игралишта у улици Војске Југославије и спортских терена у Микро насељу и Потковици, а такође су доставили и дезинфекциона средства Дому здравља у Алексинцу.

По утврђеној динамици ЈКП „Комуналне услуге” врши дезинфекцију насеља на целој територији општине Алексинац. Протеклих дана дезинфиковали су пешачке зоне, насеља Логориште, Зелени Вир, Батуровац, Палилула, Падалиште, Микро насеље, Јеленац и шири центар града и простор испред малопродајних објеката у Алексинцу, као и главне саобраћајнице на Ал. Руднику и у Житковцу и простор испред малопродајних објеката.

Дезинфиковане су и опране (цистерном) све улице у ширем центру града, као и улица у ромским насељима у Алексинцу, Житковцу и Прћиловици.

Радници овог предузећа дезинфиковали су и сва сеоска насеља са просторима испред малопродајних објеката на правцима од Житковца до Великог Дреновца и Житковца до Витковца, од Тешице до Вукање, од Алексинца до Дражевца и Алексинца до Мозгова, од Дражевца до Рсовца, од Катуна до Липовца и од Алексиначког Рудника до Делиграда.

Фотографије преузете за званичног сајта општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 9 =