Doktori – doktorski do trona, a ko je „omastio brk”?

Finalnom utakmicom, u prisustvu velikog broja gledalaca, kasno sinoć završen je tradicionalni Noćni turnir u malom fudbalu „Korman 2021”.

Odlična organizacija i solidan nagradni fond privukli su u ovo lepo moravsko selo 16 ekipa iz Aleksinca, sa Aleksinačkog Rudnika, iz Niša, Donjeg Adrovca, Trnjana, Donjeg i Gornjeg Ljubeša, Radevca, Rosice, Vukašinovca i, naravno, Kormana. Nadigravanje majstora igre na petoparcu počelo je 2. avgusta, a u samu završnicu turnira plasirale su se četiri ekipe.

Doktori

U finalu su odmerili snage Doktori sa Aleksinačkog Rudnika i Brđanka iz Aleksinca. Na poluvremenu je bilo nerešeno 2:2, u drugom delu Rudničani su nadigrali Aleksinčane i na kraju zasluženo slavili sa 9:3. Utakmica za treće mesto između Alkohol junajteda iz Aleksinca i ekipe TR Maki iz Donjeg Ljubeša nije odigrana jer Ljubešani nisu došli, pa je ovaj meč registovan službenim rezultatom 5:0.

Brđanka

Za osvojeno prvo mesto Doktori su nagrađeni peharom i novčanom nagradom u iznosu od 44.800 dinara, odnosno 70 odsto  od kotizacije. Drugoplasirana Brđanka je takođe dobila pehar i 19.200 dinara, što je  30 posto  od kotizacije. Za treće mesto momci iz ekipe Alkohol junajted nagrađeni su peharom, a mogli su i da „omaste brk“ pošto su dobili i pečeno jagnje i gajbu piva. 

Alkohol Junajted

Tituli najboljeg igrača poneo je Slobodan Živković, član Doktora, najbolji golman je Dalibor Dida Đorđević iz iste ekipe, dok je za najboljeg strelca proglašen igrač Brđanke Mihajlo Cvetković. Nagrađeni su peharima i novčanim nagradama od po hiljadu dinara.

Turnir su organizovali Mesna zajednica i Fudbalski klub Sloga iz Kormana.

Fotografije: Mladen Stojiljković.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

one × 1 =