Доктори – докторски до трона, а ко је „омастио брк”?

Финалном утакмицом, у присуству великог броја гледалаца, касно синоћ завршен је традиционални Ноћни турнир у малом фудбалу „Корман 2021”.

Одлична организација и солидан наградни фонд привукли су у ово лепо моравско село 16 екипа из Алексинца, са Алексиначког Рудника, из Ниша, Доњег Адровца, Трњана, Доњег и Горњег Љубеша, Радевца, Росице, Вукашиновца и, наравно, Кормана. Надигравање мајстора игре на петопарцу почело је 2. августа, а у саму завршницу турнира пласирале су се четири екипе.

Доктори

У финалу су одмерили снаге Доктори са Алексиначког Рудника и Брђанка из Алексинца. На полувремену је било нерешено 2:2, у другом делу Рудничани су надиграли Алексинчане и на крају заслужено славили са 9:3. Утакмица за треће место између Алкохол јунајтеда из Алексинца и екипе ТР Маки из Доњег Љубеша није одиграна јер Љубешани нису дошли, па је овај меч регистован службеним резултатом 5:0.

Брђанка

За освојено прво место Доктори су награђени пехаром и новчаном наградом у износу од 44.800 динара, односно 70 одсто  од котизације. Другопласирана Брђанка је такође добила пехар и 19.200 динара, што је  30 посто  од котизације. За треће место момци из екипе Алкохол јунајтед награђени су пехаром, а могли су и да „омасте брк“ пошто су добили и печено јагње и гајбу пива. 

Алкохол Јунајтед

Титули најбољег играча понео је Слободан Живковић, члан Доктора, најбољи голман је Далибор Дида Ђорђевић из исте екипе, док је за најбољег стрелца проглашен играч Брђанке Михајло Цветковић. Награђени су пехарима и новчаним наградама од по хиљаду динара.

Турнир су организовали Месна заједница и Фудбалски клуб Слога из Кормана.

Фотографије: Младен Стојиљковић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − one =