Чекао се ред за улазак у ДИС

Данашње отварање ДИС-овог маркета у Алексинцу изазвало је велико интересовање купаца који су у редовима чекали на улазак у објекат. На 450 квадратних метара овај српски трговински ланац је понудио богат асортиман потрошачима уз акцијску продају појединих артикала. Поводом почетка рада маркета у Алексинцу сваки 50. купац данас у радном времену од 7 до 22 часа ће пазарити бесплатно. Педесетог купца звучним сигналом региструје каса.

Директор маркетинга компаније ДИС Мила Ђурчин, изразивши задовољство интересовањем Алексинчана за куповином у овом објекту, посебну пажњу потрошачима је скренула на артикле које су на акцији .

− Свакако имамо врло разнолику понуду када је реч о асортиману, заправо скоро шест хиљада артикала са активним свакодневним попустима и акцијама. Тренутно је у току топ 10 акција, где је топ десет сјајних цена на врло озбиљном попусту. Мимо тога, имамо наше двонедељне лифлет понуде које такође обухватају велики број артикала који су на попусту и актуелну акцију са купонима на непрехрамбене производе који иду и до 40 – 50 посто ниже у односу на редовну цену. Оно по чему је наша компанија свакако позната је првокласан избор свежег меса, које у року од 24 сата стиже са домаћих фарми до нашег маркета − каже директорка маркетинга у ДИС-у.

Занимљив је и програм здраве хране који нуди овај продајни ланац. Да је здравље како радника, тако и потрочаша веома важно за компанију потврдила је и наша саговорница.

− С обзиром на то да смо ето у овој некој необичној атмосфери здравственој и да је у јеку корона, волела бих да кажем становницима Алексинца да компанија ДИС широм целе мреже, а ево наравно и на овом маркету, поштује све мере које прописује и кризни штаб и Влада републике Србије. Да су нам постављени заштитни панели на каси, имамо дезо баријере, обавезан улазак у наше маркете је са маскама, дезинфикујемо камионе којима се довози роба, потрошачка колица, корпе и тако даље. Тако да, трудимо се да сачувамо здравље и наших запослених и наравно наших потрошача − објаснила је Мила Ћуричин.

У новоотвореном објекту запослено је 20 радника и продајни простор се налази у приземљу реновиране и дограђене некадашње зграде дома војске. На спрату је празан простор па у будућности Алексинчани могу да очекују још једну продајну целину или пак ширење маркета. Видећемо.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − 7 =