Биоскоп ЦКУ: На почетку године Спајдермен и Певајмо 2

Почетак друге седмице у јануару резервисан је за биоскоп и најновија филмска остварења. У Великој сали Дома културе у понедељак и уторак (10. и 11. јануара) биће одржано приказивање анимираног филма „Певајмо 2” и најновији филм из Марвеловог универзума „Спајдермен: Пут без повратка”.

Ново поглавље у сјајној анимираној франшизи компаније Illumination стиже са великим сновима и спектакуларним хит песмама. Док се увек оптимистична коала, Бастер Мун и његова екипа извођача припремају за свој најблиставији сценски перформанс до сада, који се дешава у светској престоници забаве, наилазе на потешкоћу јер морају да наговоре најзабавнију рок звезду на свету да им се придружи. У филму „Певајмо 2” оно што започиње као сан о великом успеху, постаје емотивни подсетник на моћ музике која лечи и најсломљенија срца.

Гласове су позајмили Предраг Дамјановић, Паулина Манов, Милан Антонић, Марко Марковић, Ива Манојловић итд.

 

Четири године након што је обукао легендарни црвени кости, глумац Том Холанд појавиће се по трећи пут на великом платну као човек-паук у филму „Спајдермен: Пут без повратка”. По први пут у историји кинематографије, Спајдермен је без маске и без могућности да одвоји свој свакодневни живот од високих улога да буде суперхерој. Када се обрати за помоћ Доктору Стрејнџу, улози постају још опаснији, приморавајући га да открије шта заиста значи бити Спајдермен.

Главне улоге тумаче Том Холанд, Зендаја, Бенедикт Камбербач, Џон Фавро, Џејкоб Баталон итд.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Понедељак − 10. јануар:

16 сати – Певајмо 2
18 сати – Спајдермен: Пут без повратка
21 сат – Спајдермен: Пут без повратка

Уторак – 11. јануар:

16 сати – Певајмо 2
18 сати – Спајдермен: Пут без повратка
21 сат – Спајдермен: Пут без повратка

Цена појединачне улазнице износиће 350 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − five =