FK Rudar Alpos

Fudbal: Rekord u Vitoševcu – 11:1!

U Zoni Istok proteklog vikenda odigrane su utakmice 10. kola.

Pred svojim navijačima Rudar Alpos je sa 2:0 savladao ekipu Majdanpeka. Ljubisavljević je u 84. minutu iz penala postigao gol, a šest minuta kasnije postavio je konačan rezultat.

Moravica je na gostovanju u Belotincu pobedila Naša krila sa 0:1. Pogodak je postigao Miloš Stanković u 56. minutu.

Ostali rezultati: Đerdap – Sloga 0:0, Zaplanjac – Bukovik 1:0, Malošište – BSK 4:2, Šarbanovac – Timočanin 2:1, Svrljig – Hajduk Veljko 3: 3 i Kablovi – Brodoremont 2:2.

Na čelu tabele je Zaplanjac sa 25 bodova, Moravica je na drugom mestu sa četiri boda manje, dok Rudar Alpos zauzima 11. poziciju sa 10 bodova, koliko ima i Malošište na 12. mestu.

sudija

Sloga bolja od komšija

U Kormanu, u okviru komšijskog derbija 10. kola Okružne lige, Sloga je slavila protiv Crvene zvezde iz Gornjeg Ljubeša sa 3:2. Jedinstvo iz Grejača, kao domaćin, pretrpelo je poraz od ekipe Doljevca sa 1:2, Naisus je pobedio žitkovačku Moravu sa 1:0, dok je Palilula je poražena sa 2:0 u Orljanu od istoimene ekipe.

Ostali rezultati: Dobrič- Zemljoradnik 1:3, Moravac (Č) – Moravac (Zaplanjska Toponica) 3 :2, Mladost (Batušinac) – Radnički (Čapljinac) 0:1 i Rasovača – Radnički (Kočane) 1:0.

Na vodećoj poziciji je Orljane sa 27 bodova. Palilula je na petom mestu sa 17 bodova, Sloga zauzima 10. poziciju sa 12 bodova, a Crvena zvezda je 12. sa dva boda manje. Na 13. poziciji je Jedinstvo sa devet bodova dok je Morava na samom dnu tabele bez bodova.

Gužva na vrhu

U devetom kolu Opštinske lige strelci su izgleda bili posebno raspoloženi i precizni, pa je na osam utakmica postignuto 40 pogodaka ili u proseku pet golova po meču. Ekipe koje učestvuju u trci za vrh tabele i titulu jesenjeg šampiona ne posustaju.

OFK Napredak 1929
OFK Napredak 1929

Evo rezultata: Jedinstvo – Borac 0:2, Vukašinovac – Napredak (Krušje) 0:1, Škriljac – OFK Napredak 1:5, OFK Sloga – OFK Rutevac 2:0, Gredetin – Jastrebac 1:7, Pobeda – Ratar 3:2 i OFK Draževac – Polet (R) 1:3.

Na utakmicu u Vitoševcu između Poleta i Tempa iz Mozgova tuce golova, domaći tim slavio je sa rekordnih 11:1!

Na čelu tabele su i dalje Borac i Napredak iz Krušja sa po 25 bodova, na trećoj poziciji je OFK Napredak sa bodom manje, četvrto mesto zauzima OFK Sloga sa 19 bodova, peti je Jastrebac sa 17 bodova, koliko ima i Rutevac na šestom mestu, itd.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen + 15 =