Sportski vikend: Subotinčani u Ražnju

U petom kolu Zone Istok, koje se igra ovog vikenda, naši predstavnici igraju u gostima. Ekipa Moravice u nedelju odlazi na noge Bukoviku u Ražanj. Radi se o derbiju kola – Moravica je trenutno na četvrtom mestu sa šest bodova, koliko ima i petoplasirani Bukovik.

Naš drugi predstavnik u društvu zonaša, Rudar Alpos, takođe u nedelju, gostuje Šarbanovcu. Posle četiri odigrana kola, Šarbanovac je na trećem mestu sa sedam bodova, a „rudari“ zauzimaju 12. poziciju sa četiri boda.

Palilula priželjkuje ceo plen

Palilula iz Aleksinca, ekipa koja posle četiri odigrana kola u Okružnoj ligi Nišavskog okruga zauzima treće mesto sa 10 bodova, odnosno dva boda manje od vodećeg Orljana i Rasovače, u nedelju od 16 sati dočekuje tim Dobriča iz Bresta koji sa tri osvojena boda zauzima 13. mesto. U Paliluli su optimisti i veruju da će uspeti u nameri da osvoje ceo plen.

Ostali naši predstavnici u ovom rangu igraju u gostima. Crvena zvezda sutra putuje u Čapljinac na meč protiv Radničkog. U nedelju žitkovačka Morava će u Doljevcu odmeriti snage protiv istoimene ekipe, Sloga iz Kormana će u Batušincu podeliti megdan sa timom Mladosti, dok će Jedinstvo iz Grejača gostovati Rasovači.

Napredak dočekuje Tešičane

U Opštinskoj fudbalskoj ligi ovog vikenda igraće se mečevi četvrtog kola.

Sutra od 16 sati u Aleksincu se sastaju OFK Napredak 1929 i Jastrebac iz Tešice, u Radevcu će igrati Polet i OFK Sloga iz Dobrujevca, a u Gredetinu Napredak 2012 i Ratar iz Gornje Peščanice.

OFK-Sloga
OFK Sloga

U nedelju od 11 sati u Vitoševcu će odmeriti snage Polet i Vukašinovac, u Trnjanu se sastaju Borac i Gredetin, a u Mozgovu Tempo i Pobeda iz Jakovlja. Od 16 sati Rutevac dočekuje ekipu Draževca, dok će Jedinstvo u Bobovištu ugostiti novajliju u ligi, tim Škriljca iz Bradarca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen + 5 =