OTIS-pesacenje

“Pešači i ti” 16. septembra

Pripreme za organizacuju predstojeće republičke akcije „Dan pešačenja u Srbiji” koja će se održati u subotu, 16. septembra, u punom su jeku.

Kako su planirali organizatori, okupljanje i prijavljivanje učesnika je istog dana na platou ispred Doma kulture od 8 do 9 sati, a sama akcija startuje u 9 i traje do 16 sati.

Pod geslom “Pešači i ti”, zainteresovani za učešće moći će da se oprobaju na jednoj od dve staze – od Doma kulture do Rujevice u dužini od pet kilometara i od Doma kulture do crkve Svete Trojice koja je duga 9,6 kilometara.

Od 10 sati na Brđanci će biti priređena demonstracija rada Streličarskog kluba “Carska strela” iz Kruševca, a biće održana i revijalna takmičenja u odbojci na pesku i pikadu.

pesaci-i-ti

Pod pokroviteljstvom Mininistarstva omladine i sporta i Planinarskog saveza Srbije, akciju organizuju Opštinska organizacija za turizam i sport i Sportski savez opštine u saradnji sa Skupštinom opštine, Centrom za kulturu i umetnost, Planinarsko-skijaškim društvom “Brđanka”, Planinarskim klubom “Železničar” i Klubom šetača i planinara “Sinišinim stazama”.

Od danas do petka prijave za “Dan pešačenja” mogu se podneti i na jedan od sledećih brojeva telefona: 064/38-14-171, 064/11-98-348 i 065/38-14-224 (OTIS).

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six + 13 =