Najsjajnija odličja za braću Trajković

Tokom proteklog vikenda takmičari aleksinačkog Džudo i džiu-džicu „NiF” učestvovali su na dva međunarodna džiu-džicu takmičenja koja su održana u Mariboru (Slovenija), a radi se o 14. međunarodnom turniru „Robi Rajh” i 1. kolu Jadranske lige.

U okviru 1. kola Jadranske lige, Aleksinčani su imali tri meča. Najpre su sa 5:1 pobedili ekipu „Osensei” iz Štipa (Makedonija), a onda su sa 4:2 savladali „Pandu” iz Herceg Novog (Crna Gora). U trećem meču poraženi su od domaćina, ekipe ADK iz Maribora, sa 4:2. Za „NiF” su nastupili: Milan Stanisavljević, kapiten ekipe, Nikola Trajković, Nemanja Pejčić, Filip Trajković i Miloš Miljković. Zbog povrede kolena Stefan Jović nije otputovao u Maribor, tako da „NiF” nije imao takmičara u kategoriji -69 kg.

Robi Rajh Maribor I na turniru „Robi Rajh” Aleksinčani su postigli izuzetan uspeh osvojivši šest medalja – dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu. Najsjajnije odličje izborila su braća Trajković – Nikola u kategoriji seniora – 85 kg, a Filip u kategoriji juniora – 94 kg. Srebrom su se okitili Milan Stanisavljević (seniori +94 kg), Nemanja Pejčić (juniori +94 kg) i Danijela Joić (pionirke + 44 kg), a bronzanu medalju osvojio je David Janković (nade – 50 kg).

Na turniru je, inače, nastupilo više od 400 takmičara iz 42 kluba iz deset država Evrope: Austrije, Italije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, BiH, Srbije, Makedonije i Slovenije.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five − 1 =