Најсјајнија одличја за браћу Трајковић

Током протеклог викенда такмичари алексиначког Џудо и џиу-џицу „НиФ” учествовали су на два међународна џиу-џицу такмичења која су одржана у Марибору (Словенија), а ради се о 14. међународном турниру „Роби Рајх” и 1. колу Јадранске лиге.

У оквиру 1. кола Јадранске лиге, Алексинчани су имали три меча. Најпре су са 5:1 победили екипу „Осенсеи” из Штипа (Македонија), а онда су са 4:2 савладали „Панду” из Херцег Новог (Црна Гора). У трећем мечу поражени су од домаћина, екипе АДК из Марибора, са 4:2. За „НиФ” су наступили: Милан Станисављевић, капитен екипе, Никола Трајковић, Немања Пејчић, Филип Трајковић и Милош Миљковић. Због повреде колена Стефан Јовић није отпутовао у Марибор, тако да „НиФ” није имао такмичара у категорији -69 кг.

Robi Rajh Maribor И на турниру „Роби Рајх” Алексинчани су постигли изузетан успех освојивши шест медаља – две златне, три сребрне и једну бронзану. Најсјајније одличје изборила су браћа Трајковић – Никола у категорији сениора – 85 кг, а Филип у категорији јуниора – 94 кг. Сребром су се окитили Милан Станисављевић (сениори +94 кг), Немања Пејчић (јуниори +94 кг) и Данијела Јоић (пионирке + 44 кг), а бронзану медаљу освојио је Давид Јанковић (наде – 50 кг).

На турниру је, иначе, наступило више од 400 такмичара из 42 клуба из десет држава Европе: Аустрије, Италије, Мађарске, Хрватске, Бугарске, Црне Горе, БиХ, Србије, Македоније и Словеније.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 13 =