Ускршње празновање са бајкерима

Алексиначки бајкери ће током Ускрса обрадовати прво наше најмлађе, а потом и старије суграђане, са више занимљивих акција.

Локални бајкерски мото-клуб „Балкански вукови” припрема се да на јединствени начин прослави Ускршње празнике. У складу са традицијом и духом заједништва, чланови овог клуба су најавили низ посебних догађаја у склопу обележавања овог празника.

Ујутру, од седам часова, чланови клуба ће се окупити и присуствовати Светој литургији, у цркви Свети Никола у Алексинцу. По завршетку литургије, у порти цркве, у правом васкршњем духу, планирано је туцање јајима.

Већ од десет часова следи нова активност коју су планирали из овог мото-клуба. Они ће отићи до оближње цркве у Трњану, Свете Петке, код оца Југослава. Такође, посетиће и Руску цркву.
У повратку ће обићи Дом за децу „Христина Маркишић”, где ће поделити ускршња јаја.

Када сунце зађе, од 19 часова, врата њиховог клуба биће отворена за све људе добре воље, за окупљање и заједничко дружење уз музику коју ће уживо изводити књажевачки рок-бенд „Аудиограбер”.

Овакве ускршње акције, не само да доносе Ускршњу радост, већ наглашавају важност поштовања традиције, солидарности и заједништва.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 5 =