Za 15 grama ode titula

U konkurenciji 16 timova iz svih krajeva Srbije, ekipa aleksinačke Organizacije sportskih ribolovaca „Bistro” osvojila je prvo mesto na kup takmičenju na Bovanskom jezeru, održanom u subotu u organizaciji knjaževačke OSR „Beli Timok”. Ekipu su činili: Slobodan Dane Krstić, Bratislav Stanković i Dragan Stanković.

Dan kasnije, dakle u nedelju, aleksinački majstori udice i plovka učestvovali su i na kup takmičnju Udruženja sportskih ribolovaca „Lepenica” iz Batočine. Takmičenje je održano na Velikoj Moravi, a učestvovalo je 18 ekipa. Slobodan Dane Krstić bio prvak staze, Bratislav Stanković prvak sektora, a Predrag Đorđević je osvojio šesto mesto.

‒ Iako je bilo lepo vreme, riba je slabo radila jer je vetar previše duvao. Izgleda da nam je i ribolovačka sreća okrenula leđa, pa smo za 15 grama ribe izgubili prvo mesto. Ako je za utehu, od početka godine do sada učestvovali smo na 14 turnira i ostvarili zaista impresivan bilans: osam puta smo bili prvi, dva puta drugi i četiri puta smo osvojili četvrto mesto ‒ kaže predsednik OSR „Bistro”, Bratislav Stanković.

Po rečima Stankovića, do kraja sezone kup takmičenja ekipe aleksinačkih ribolovaca učestvovaće na takmičenjima u Paraćinu, Trsteniku, Boljevcu i Nišu, pa se treba nadati da će krajnji skor biti još bolji.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen + 11 =