Sa utakmice Napredak -Sloga

Za vikend košarka, fudbal i karate

Napredak dočekuje Novopazarce

Košarkaši Napredak Bosforusa sutra će ugostiti ekipu Novog Pazara u sklopu 19. kola Druge lige. Gosti su trenutno na trećem mestu sa 31 bodom, a Aleksinčani zauzimaju osmu poziciju sa četiri boda manje. Utakmica se igra u Hali sportova od 19 sati.

Jastreb protiv Juniora

Ljubitelji košarke, u okviru 18. kola Prve regionalne lige – Istok, sutra mogu posmatrati utakmicu između Jastreba i niškog Juniora. Meč je na programu od 16 sati u Hali sportova.

Na startu protiv Zadrugara

Posle zimske pauze, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u malom fudbalu u sklopu Regionalne lige. Naš predstavnik u ovom rangu, Klub malog fudbala „Aleksinac 2015”, inače jesenji šampion lige sa 25 bodova, u nedelju će ugostiti ekipu „Zadrugara 2017” iz Žitorađe, koja je na sedmom mestu sa devet bodova.

Meč se igra u Hali sportova, a počinje u 18 sati.

Komšije bruse formu

Pripremajući se za prolećni deo prvenstva, fudbaleri OFK Napretka 1929 iz Aleksinca u nedelju će ugostiti ekipu žitkovačke Morave.

Utakmica će biti odigrana na stadionu Napretka sa početkom u 14 sati.

Karate Kid i Gran pri turnir

U Aleksincu će u nedelju biti održan Gran pri turnir koji zajednički organizuju Karate klub „Šumatovac” i Srpska karate unija.
Prema satnici organizatora, od 9:30 biće održan rekreativni višeboj pod nazivom „Karate kid”, u 10 i 30 je svečano otvaranje, a u 11 sati početak takmičenja.
Za prvo, drugo i treće mesto u katama pojedinačno i ekipno i u borbama za prvo, drugo i dva treća mesta organizatori su pripremili diplome i medalje. Svi učesnici rekreativnog višeboja „Karate kid” dobiće medalje i pehare, dok će tri najuspešnija kluba u generalnom plasmanu dobiti pehare.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − nine =