NiF

Dvostruki trijumf Filipa Trajkovića

Na međunardodnom turniru „Budapest open 2018”, koji je u subotu održan u Budimpešti, takmičari Džudo i džiu-džicu kluba „NiF” osvojili su četiri medalje – dve zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu.

U punom sjaju zablistao je junior Filip Trajković koji je nastupio u dve kategorije (juniori – 94 kg i seniori – 94 kg) i u obe osvojio zlatne medalje. Ostvario je ukupno šest pobeda i čak pet mečeva završio ful iponom. Interesantan je podatak da je u seniorskoj konkurenciji pobedio sve svoje znatno starije i iskusnije protivnike.

NiF

U kategoriji seniora – 85 kg nastupio je Nikola Trajković i posle tri trijumfa, u finalu je pretrpeo poraz i tako osvojio srebrnu medalju.

Miloš Miljković, prvak Srbije u dve kategorije, takmičio se u konkurenciji kadeta – 73 kg. Imao je šest mečeva, ostvario je pet pobeda, ali je izgubio ključnu borbu u polufinalu, pa mu je pripalo bronzano odličje.

Takmičare NiF-a predvodio je jedan od trenera Dragan Trajković, a na turniru je učestvovalo oko 650 takmičara iz 14 država Evrope.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 + six =