OO SNS: Naša stranka je promenila Srbiju

Na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare OO SNS u Aleksincu predsednik Odbora Nenad Stanković govorio je o obeležavanju 11 godina postojanja ove partije, kao i o centralnoj proslavi održanoj u Novom Sadu. Stanković je rekao da je Srpska napredna stranka politička snaga koja je promenila Srbiju.

‒ Poslednjih sedam-osam godina intenzivno menja Srbiju u pozitivnom smislu. Mislimo da će u narednom periodu jačanje države, razvijanje privrede, jačanje svih kapaciteta naše države, počev od odbrane, poljoprivrede, industrije, državne administracije ići samo uzlaznom linijom jer i činjenica da je Aleksandar Vučić predsednik Srpske napredne stranke, a i predsednik Republike Srbije, jeste jaka garancija da je tako nešto moguće – rekao je prvi čovek aleksinačkog SNS-a. 

Govoreći o postignutim rezultatima na lokalu, odnosno u opštini Aleksinac, Stanković je napomenuo da je u proteklom periodu rešeno nekoliko ozbiljnih, višedecenijskih problema što spada u domen kapitalnog investiranja.

‒ Poznato vam je da smo imali mnogo problema sa izlivanjem reka kojima upravljaju ‘Srbija vode’ i blizu 600 miliona dinara je uloženo samo za zaštitni nasip na Južnoj Moravi. Takođe, završili smo uređenje korita reke Moravice, što je nekih 150 miliona i Moravica više neće plaviti deo Aleksinca. Jedno od kapitalnih investiranja je uređenje centra grada koje upravo traje i koje će se do kraja ove godine okončati – rekao je Stanković i napomenuo da se poslednjih godina oseća finansijska snaga države i da se mnogi projekti i problemi, koji su ranije bili nerešivi za lokalnu samoupravu, sada na mnogo lakši način rešavaju. 

 

Jedan komentar

  1. Evo i ja se, kao penzioner, duboko zahvaljujem vašoj stranki koja mi je kulturno “pozajmila” novac i uredno me pismom obavestila o tome. Stvarno ste sjajni, uvek da me tako obavestite nakon što mi “uzmete”. I onda gradite, gradite, gradite i kad vam ponestane ponovo slobodno se poslužite…

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × three =