ОО СНС: Наша странка је променила Србију

На данашњој редовној конференцији за новинаре ОО СНС у Алексинцу председник Одбора Ненад Станковић говорио је о обележавању 11 година постојања ове партије, као и о централној прослави одржаној у Новом Саду. Станковић је рекао да је Српска напредна странка политичка снага која је променила Србију.

‒ Последњих седам-осам година интензивно мења Србију у позитивном смислу. Мислимо да ће у наредном периоду јачање државе, развијање привреде, јачање свих капацитета наше државе, почев од одбране, пољопривреде, индустрије, државне администрације ићи само узлазном линијом јер и чињеница да је Александар Вучић председник Српске напредне странке, а и председник Републике Србије, јесте јака гаранција да је тако нешто могуће – рекао је први човек алексиначког СНС-а. 

Говорећи о постигнутим резултатима на локалу, односно у општини Алексинац, Станковић је напоменуо да је у протеклом периоду решено неколико озбиљних, вишедеценијских проблема што спада у домен капиталног инвестирања.

‒ Познато вам је да смо имали много проблема са изливањем река којима управљају ‘Србија воде’ и близу 600 милиона динара је уложено само за заштитни насип на Јужној Морави. Такође, завршили смо уређење корита реке Моравице, што је неких 150 милиона и Моравица више неће плавити део Алексинца. Једно од капиталних инвестирања је уређење центра града које управо траје и које ће се до краја ове године окончати – рекао је Станковић и напоменуо да се последњих година осећа финансијска снага државе и да се многи пројекти и проблеми, који су раније били нерешиви за локалну самоуправу, сада на много лакши начин решавају. 

 

Један коментар

  1. Evo i ja se, kao penzioner, duboko zahvaljujem vašoj stranki koja mi je kulturno “pozajmila” novac i uredno me pismom obavestila o tome. Stvarno ste sjajni, uvek da me tako obavestite nakon što mi “uzmete”. I onda gradite, gradite, gradite i kad vam ponestane ponovo slobodno se poslužite…

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + nineteen =