Asfaltiranje Lele Popovic

Ближи се крај радова: Бањски друм коначно без рупа

Радови на завршетку реконструкције улице Леле Поповић, односно Бањског друма, приводе се крају. Према незваничним информацијама, у наредна два дана биће завршено постављање првог слоја асфалта, а затим следи и постављање завршног слоја. Када је у питању тротоар његова градња трајаће отприлике још недељу дана.

Ову информацију нам је потврдио и председник општине Алексинац Ненад Станковић, који је изразио очекивање да ће за недељу дана саобраћајница бити комплетно изграђена.

Asfaltiranje Lele Popovic

На државном путу ка Сокобањи овог лета реконструисано је неколико деоница у укупној дужини од око 11 километара, а још један километар пута је саниран у оквиру редовног одржавања. Кроз село Краљево асфалтиран је коловоз у дужини од једног километра и 670 метара. Од моста на Моравици, пре Фабрике за прераду воде „Бресје”, до изласка из Суботинца урађено је нешто више од три километра, а од моста на Моравици код некадашњег „Малог цвета” до коловоза који је прошле године пресвучен новим асфалтом урађено је још четири километра и 100 метара. Остало је још да се заврши поменута деоница од Храма Светог Николе у Алексинцу до уласка у Краљево, дужине 2,1 километар.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 3 =