FK Rudar Alpos

Фудбал: Рекорд у Витошевцу – 11:1!

У Зони Исток протеклог викенда одигране су утакмице 10. кола.

Пред својим навијачима Рудар Алпос је са 2:0 савладао екипу Мајданпека. Љубисављевић је у 84. минуту из пенала постигао гол, а шест минута касније поставио је коначан резултат.

Моравица је на гостовању у Белотинцу победила Наша крила са 0:1. Погодак је постигао Милош Станковић у 56. минуту.

Остали резултати: Ђердап – Слога 0:0, Заплањац – Буковик 1:0, Малошиште – БСК 4:2, Шарбановац – Тимочанин 2:1, Сврљиг – Хајдук Вељко 3: 3 и Каблови – Бродоремонт 2:2.

На челу табеле је Заплањац са 25 бодова, Моравица је на другом месту са четири бода мање, док Рудар Алпос заузима 11. позицију са 10 бодова, колико има и Малошиште на 12. месту.

sudija

Слога боља од комшија

У Корману, у оквиру комшијског дербија 10. кола Окружне лиге, Слога је славила против Црвене звезде из Горњег Љубеша са 3:2. Јединство из Грејача, као домаћин, претрпело је пораз од екипе Дољевца са 1:2, Наисус је победио житковачку Мораву са 1:0, док је Палилула је поражена са 2:0 у Орљану од истоимене екипе.

Остали резултати: Добрич- Земљорадник 1:3, Моравац (Ч) – Моравац (Заплањска Топоница) 3 :2, Младост (Батушинац) – Раднички (Чапљинац) 0:1 и Расовача – Раднички (Кочане) 1:0.

На водећој позицији је Орљане са 27 бодова. Палилула је на петом месту са 17 бодова, Слога заузима 10. позицију са 12 бодова, а Црвена звезда је 12. са два бода мање. На 13. позицији је Јединство са девет бодова док је Морава на самом дну табеле без бодова.

Гужва на врху

У деветом колу Општинске лиге стрелци су изгледа били посебно расположени и прецизни, па је на осам утакмица постигнуто 40 погодака или у просеку пет голова по мечу. Екипе које учествују у трци за врх табеле и титулу јесењег шампиона не посустају.

OFK Napredak 1929
ОФК Напредак 1929

Ево резултата: Јединство – Борац 0:2, Вукашиновац – Напредак (Крушје) 0:1, Шкриљац – ОФК Напредак 1:5, ОФК Слога – ОФК Рутевац 2:0, Гредетин – Јастребац 1:7, Победа – Ратар 3:2 и ОФК Дражевац – Полет (Р) 1:3.

На утакмицу у Витошевцу између Полета и Темпа из Мозгова туце голова, домаћи тим славио је са рекордних 11:1!

На челу табеле су и даље Борац и Напредак из Крушја са по 25 бодова, на трећој позицији је ОФК Напредак са бодом мање, четврто место заузима ОФК Слога са 19 бодова, пети је Јастребац са 17 бодова, колико има и Рутевац на шестом месту, итд.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − 4 =