Због пуцања цеви: Солунска затворена за саобраћај, водоснабдевање уредно

Због пуцања водоводне цеви у Солунској улици, на превоју код просторија ловачког удружења, ова саобраћајница ће у току дана бити затворена за саобраћај, па ће возачи морати да користе правац преко центра Житковца.

И док је саобраћај обустављен, снабдевање потрошача водом у насељима која се налазе у том делу наше општине је уредно, мада је проток воде, због премоштавања, нешто умањен. Из алексиначког „Водовода” кажу да, имајући у виду актуелну потрошњу, то не умањује квалитет снабдевености домаћинстава која су прикључена на јавни водовод. Међутим, према нашим сазнањима од стране читалаца, у појединим селима је дошло до прекида водоснабдевања.

Према проценама из „Водовода”, мада када су у питању овакви кварови незахвално их је давати, очекује се завршетак радова на отклањању квара до краја радног времена, а можда и нешто раније.

Осим што смо забележили забрану саобраћаја у Солунској улици, приметили смо да је почело сређивање саобраћајног острва које је било зарасло у трави, а неодговорни појединци су успели и сигнализацију да оштете и уклоне. То се може видети и на нашим фотографијама.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × four =