NSZ

За незапослене: Пријаве и захтеви поново путем интернета

На евиденцији Националне службе за запошљавање у Алексинцу има нешто више од шест хиљада особа, прецизније 6.074 , што је за око 200 лица мање него у истом периоду прошле године. У јуну је било новопријављено 441 лице, од чега су жене 240. Незапослени а и радници НСЗ су морали да се прилагоде новонасталој ситуацији због корона вируса. Особе са евиденције биће позиване од стране саветника ради ажурирања података.

Вања Стојковић, ПР Националне службе запошљавања, Филијала Ниш, наглашава да ће, како би се сачували корисници и запослени, лица са евиденције бити позивана од стране саветника да би се ажурирали подаци.

− Апелујем само на незапослена лица која су мењала број телефона, или сматрају да из неког разлога не могу да их добију саветници позову лично своје саветнике уколико знају број телефона, или позову на број 018 806 170 или 018 804 657, како би добили број својих саветника и пријавили се. Прве пријаве и пријаве захтева за новчану надокнаду поново су омогућене на мејл pisarnica.nis@nsz.gov.rs − објашњава особа задужена за односе са јавношћу у нишкој Филијали НСЗ.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 10 =