Возачи опрез: Радови на старом, а обележавање на новом ауто-путу

Возачи који ових дана користе стари ауто-пут од Алексинца до Алексиначког Рудника треба да буду стрпљиви јер ће се саобрћај на тој деоници одвијати отежано. Јавно предузећа „Путеви Србијеˮ саопштило је да ће се до 31. децембра ове године изводити радови и то у периоду од 7 до 17 часова на одржавању коловоза и трупа на државном путу другог А реда.

„До 31.12.2021. године, у периоду од 7 до 17 часова, изводе се радови на одржавању коловоза и трупа на државном путу II А реда број 158, на деоници Алексинац (Сокобања) – Алексинац (веза са државним путем I А реда број 1) – крак петље Глоговица до наплатне рампе и кружне раскрснице на државним путевима II А реда број 158 и 217ˮ ‒ стоји у објављеном саопштењу.

Током извођења радова саобраћај се одвија уз семафорску сигнализацију и уз адекватну привремену вертикалну саобраћајну сигнализацију.

Опрез ће бити потребан и возачима који ових дана користе ауто-пут од Алексинца до Ниша и обрнуто.

Јавно предузеће „Путеви Србијеˮ као управљач државних путева, на свом сајту поред осталих обавештења данас је објавило и најаву радова на ауто-путу Е-75 од петље Алексинац до петље Ниш-Југ. Од сутра, 26. октобра, у времену од 7 до 17 часова , биће радова на обележавању ознака на путу (десна ивична линија). Због тога ће од 26. до 30. октобра у смеру Ниш –Београд бити за саобраћај затворене возна и зауставна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком. Од 26. до 31. октобра у смеру Београд-Ниш за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна трака, саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

Зато из Путева Србије саветују  да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 12 =