Вечерас стартује турнир „Алексинац 2021”

На турниру у малом фудбалу „Алексинац 2021”, који стартује вечерас на стадиону за мале спортове Младост, односно Таш, учествује 15 екипа из Алексинца, Крушевца, Параћина, Сокобање, Великог Шиљеговца, Рутевца и Горње Пешчанице. Екипе су подељене у четири групе (три групе по четири екипе и једна са три екипе).

Част да отворе турнир, који су, иначе,  иницирали Канцеларија за младе и Фудбалски савез општине, припала је екипама Клинци 33 из Алексинца и Еуробет из Сокобање. Њихов меч почиње у 20 сати, а потом ће бити одигране још три утакмице. У 20.50 сати састају се  две алексиначке екипе, Дрим тим и Кафе Афродизија, од 21.40 ривали су Рутевац и алексиначка Брђанка, а од 22.30 сати играће Кватро тим 037 из Крушевца и Ривал из Алексинца.

Ево и распореда за уторак:

20.00 – Доктори (Алексинац) – Параћинци (Параћин),
20.50 – Треће полувреме (Алексинац) – Алкохол Јунајтед (Алексинац),
21.40 – Кватро тим 037 (Крушевац) – Фамилија (Горња Пешчаница), и
22.30 – Ривал (Алексинац) – Расадник Чабрић (Велики Шиљеговац).

За три најбоље пласиране екипе организатори су припремили наградни фонд у износу од 240.000 динара. Победник турнира биће награђен са 150 хиљада динара, другопласирана екипа добиће 60 хиљада, а трећепласирана 30 хиљада динара. Биће награђени инајбољи појединци – најбољи играч, најбољи стрелци и најбољи голман.

Под покровитељством Општине Алексинац, турнир организују Фудбалски савез општине, Спортски савез општине, Савез за школски школски спорт и Спортско–рекреативни центар Алексинац (СРЦА).

Насловна фотографија: Илустрација (архива).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − two =