Večeras izložba i koncert, sutra kabare Milenka Pavlova

Ljubitelji klasične muzike imaće prilike večeras da uživaju u muziciranju Andrije Đorđevića na gitari i Dragane Đorđević na klaviru. Koncert klasične muzike „Fantazija za jednog džentlmena” biće izveden večeras od 20 sati u dvorištu Zavičajnog muzeja.


Mimo ALEF-a u Art galeriji Centra za kulturu i umetnost Aleksinac večeras će od 19 sati biti otvorena izložba slika Nikole i Save Milića iz Niša. Dvojica autora predstaviće se aleksinačkoj likovnoj publici delima naučne fantastike i dobro poznatim pejzažima.


Glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Milenko Pavlov predstaviće svoj glumački talenat kroz kabare koji će odigrati u okviru ovogodišnjeg programa ALEF-a. U dvorištu Zavičajnog muzeja sa početkom u 20 sati, ovaj poznati glumac će uz pomoć priče i pesme prošetati kroz sve naše krajeve i evocirati uspomene na neka prošla vremena.

Milenko Pavlov nosilac je mnogobrojnih značajnih priznanja kao što su „Zlatni ćuran”, „Zlatna kolajna”, „Zlatni vitez”, „Najbolji komičar Balkana” i „Radoje Domanović”.

U subotu od 19 sati za najmlađu publiku festivala glumci Niškog kulturnog centra izvešće predstavu „Patuljci i vile”. Predstava će biti održana u dvorištu muzeja.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight − 6 =