Вечерас изложба и концерт, сутра кабаре Миленка Павлова

Љубитељи класичне музике имаће прилике вечерас да уживају у музицирању Андрије Ђорђевића на гитари и Драгане Ђорђевић на клавиру. Концерт класичне музике „Фантазија за једног џентлмена” биће изведен вечерас од 20 сати у дворишту Завичајног музеја.


Мимо АЛЕФ-а у Арт галерији Центра за културу и уметност Алексинац вечерас ће од 19 сати бити отворена изложба слика Николе и Саве Милића из Ниша. Двојица аутора представиће се алексиначкој ликовној публици делима научне фантастике и добро познатим пејзажима.


Глумац Народног позоришта у Београду Миленко Павлов представиће свој глумачки таленат кроз кабаре који ће одиграти у оквиру овогодишњег програма АЛЕФ-а. У дворишту Завичајног музеја са почетком у 20 сати, овај познати глумац ће уз помоћ приче и песме прошетати кроз све наше крајеве и евоцирати успомене на нека прошла времена.

Миленко Павлов носилац је многобројних значајних признања као што су „Златни ћуран”, „Златна колајна”, „Златни витез”, „Најбољи комичар Балкана” и „Радоје Домановић”.

У суботу од 19 сати за најмлађу публику фестивала глумци Нишког културног центра извешће представу „Патуљци и виле”. Представа ће бити одржана у дворишту музеја.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =