Вече уметности и спорта синоћ у „Вожду”

Синоћни програм „Четвртком у Вожду” у Основној школи „Вожд Карађорђе” обележиле су радионице под називом „Вече уметности и спорта”, које је припремило Стручно веће уметности и спорта, односно наставници ликовног, музичког и физичког образовања.

У Малој сали школе приређене су радионице сликања, цртања, прављења фигурица, али и музике где су будући прваци били у прилици да се упознају са клавиром, бубњевима, гитаром и другим инструментима.

На другом крају школе у фискултурној сали, малишани су имали прилике да се рекреирају и друже са вршњацима, пролазећи кроз занимљив полигон који су припремили наставници физичког васпитања.

Поред ових активности, за родитеље је одржано и прво Саветовалиште за родитеље, где су родитељи разговарали са стручном службом ове школе. У оквиру двомесечног трајања овог програма, колико је планиран, родитељи ће бити у прилици да разговарају и са стручњацима, гостима Саветовалишта, с којима ће моћи да се консултују и питају све што их занима, али и да од њих чују занимљива предавања.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 5 =