Током викенда бесплатан одвоз кабастог отпада, пријава до петка

Прогнозирано лепо време овог викенда Aлексинчани могу да искористе за велико јесење спремање. Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” ће ове недеље, односно за викенд, од 6. до 8. октобра, спровести акцију бесплатног одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца.

„Комуналне услуге” су у јавности објавиле распоред постављања посуда. Контејнери за кабасти отпад биће постављени у петак, 6. октобра, у Потковици, на паркингу испред болнице у улици Момчила Поповића и на врху Бањског друма, односно на раскрсници улица Леле Поповић и Извиђачке. Такође ће 8. октобра, у недељу, преподне од 7 сати па надаље бити присутне две екипе ЈКП-а које ће по заказаним позивима одвозити кабасти отпад.

Иначе, сви корисници услуга овог предузећа могу да пријаве потребу за доласком екипа на број телефона 804-510 који ће бити активан до петка од 7 до 15 часова. Приликом позива грађани су у обавези да пријаве количину и врсту отпада како би из Комуналног предузећа послали адекватно возило.

У „Комуналним услугама” кажу да ће у петак на крају радног времена одлучити да ли ће ангажовати и трећу екипу на терену. То ће зависити од пријава које добију од заинтересованих грађана. А рок за њих је петак, најбоље до поднева.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + ten =