„Ronde” na ALEF-u: Krenuo upis novih članova

Na platou ispred Doma kulture, u sredu je održan pravi plesni spektakl Plesnog studija „Ronde” iz Aleksinca. Osim na „sceni”, plesom su se i u publici zabavljali najmlađi posetioci. Pored nastupa članica ove plesne trupe, održana je i mala radionica plesa.

− Ovo je druga godina kako učestvujemo na Aleksinačkom letnjem festivalu. Bila je to odlična prilika da se deca druže, zabave, pokažu šta su naučila, a neka možda i pronađu sebe u tome – rekla je, u razgovoru za naš portal, Milica Petrović, voditelj Plesnog studija „Ronde”.

Plesna škola „Ronde” postoji od 2013. godine i uspešno se takmiči na međunarodnim i državnim prvenstvima. Njeni članovi uspešno su predstavljali školu i naš grad na svetskim i evropskim prvenstvima u plesu. Bili su domaćini Aleksinac Dance Fest-a, regionalnog takmičenja u plesu, koji je održan u novembru prošle godine u Hali sportova. Od 1. Jula krenuli su sa upisivanjem i prijemom novih članova i polaznika Dens studija „Ronde”.

− Upis u plesnu školu važi za decu svih uzrasta, počev od treće godine. Upis se vrši ponedeljkom, sredom i petkom od 17 časova u našim prostorijama, a takođe mogu da nas kontaktiraju i putem naše Fejsbuk ili Instagram stranice – potvrdila nam je Milica.

 

Naredne srede, 8. jula, naše najmlađi sugrađani moći će opet na platou Doma kulture da se druže sa članicama ove plesne škole.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

19 − seventeen =