„Ронде” на АЛЕФ-у: Кренуо упис нових чланова

На платоу испред Дома културе, у среду je одржан прави плесни спектакл Плесног студија „Ронде” из Алексинца. Осим на „сцени”, плесом су се и у публици забављали најмлађи посетиоци. Поред наступа чланица ове плесне трупе, одржана је и мала радионица плеса.

− Ово је друга година како учествујемо на Алексиначком летњем фестивалу. Била је то одлична прилика да се деца друже, забаве, покажу шта су научила, а нека можда и пронађу себе у томе – рекла је, у разговору за наш портал, Милица Петровић, водитељ Плесног студија „Ронде”.

Плесна школа „Ронде” постоји од 2013. године и успешно се такмичи на међународним и државним првенствима. Њени чланови успешно су представљали школу и наш град на светским и европским првенствима у плесу. Били су домаћини Aleksinac Dance Fest-a, регионалног такмичења у плесу, који је одржан у новембру прошле године у Хали спортова. Од 1. Јула кренули су са уписивањем и пријемом нових чланова и полазника Денс студија „Ронде”.

− Упис у плесну школу важи за децу свих узраста, почев од треће године. Упис се врши понедељком, средом и петком од 17 часова у нашим просторијама, а такође могу да нас контактирају и путем наше Фејсбук или Инстаграм странице – потврдила нам је Милица.

 

Наредне среде, 8. јула, наше најмлађи суграђани моћи ће опет на платоу Дома културе да се друже са чланицама ове плесне школе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + fifteen =