Stanković i Vučić

Predsednik Stanković: Aleksinčani ubedljivo za Vučića

Izašli birači na području opštine Aleksinac ubedljivo najviše poverenja na proteklim izborima za predsednika Republike Srbije ukazali su kandidatu vladajućih partija Aleksandru Vučiću. Komentarišući za naš radio rezultate izbora,  predsednik Opštinskog odbora SNS u Aleksincu Nenad Stanković izrazio je zadovoljstvo što je, kako kaže, 64,5% Aleksinčana glasalo za Aleksandra Vučića, što je iznad republičkog proseka koji je nešto viši od 55 odsto.

Nenad Stanković
Nenad Stanković, predsednik opštine Aleksinac

–    Moram da budem zadovoljan zato što su rezultati za predsedničkog kandidata, sada već i izabranog predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića u Aleksincu ozbiljnije bolji nego što je to republički prosek i to me čini, naravno, zadovoljnim. Aleksinčani su jasno kazali koga žele za predsednika Republike Srbije. Ono što je važno, čitav izborni proces se odvijao uobičajeno, mirno, sa uglavnom beznačajnim nesporazumima na nekim biračkim mestima, ali onako kako obično prolaze izbori na teritoriji opštine, tako je bilo i 2. aprila na predsedničkim izborima – rekao je Stanković.

Kada je reč o rezultatima predsedničkih izbora na području opštine Aleksinac za sada su poznati samo podaci kojima raspolažu štabovi stranaka, dok zvanični rezultati radnog tela još nisu objavljeni na oficijelnom sajtu, kako nezvanično saznajemo, zbog kadrovskih problema.

Један коментар

  1. Aleksincani su jasno kazali da ne zele da se izmeste iz udobnih direktorskih fotelja. Aleksincani su jasno kazali da zele da dobiju posao pomocu vladajuce stranke. I tako nastavljamo zaposljavanje nesposobnih, pa nemojte da se cudite kada lekar nece da vas pregleda jer niste iz iste stranke, ili vase dete vaspitava nevaspitani ucitelj. A oni sposobni, koji su dali celog sebe za svoj posao/struku, a koje ne interesuje politika vec sopstvena profesija, e oni ce okopavati kukuruz za bednu dnevnicu, i jesti salatu od maslacka. Moral i savest se negde izgubili u toku evolucije… U Aleksincu ni P od pravde i postenja!!!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 4 =